Lite äldre än förr, lite mindre skrikbenägen. Men, ändock. Du

DSC00810.JPG
Lite äldre än förr, lite mindre skrikbenägen. Men, ändock. Du som känner timo kan ju hälsa vidare att vi är imponerade. Flickorna skriker, vi ler. En hjärtformad gitarr lockar till leenden. Ölen är förtvivlat dyr men när hjärtat slås till rätt ställe spelar resten mindre roll. Vänner, kärlek och överbelastat konto. Livet! Och svenska cupen? Ja! Nu dreglar vi lite till.

Älskade lediga kväll med påföljande lediga dag! Timo på helsingborgsfe

DSC00798.JPG
Älskade lediga kväll med påföljande lediga dag! Timo på helsingborgsfestivalen, kära anna och camilla och planer inför kräftskivan. Trettiofyra inplanerade deltagare - ta med tält, blötdjur och skydd mot sånt som kliar och svider. Timo smeker själen och öltältet gräver djupa spår i en plånbok som inte fylls förrän efter midnatt. Ibland leker livet och det lilla blir allt. Anders: har tänderna växt ut än? Hur är det med läppen? Utan ironi lider jag med dig. Vänner - vi hörs och ses, det regnar och vad tusan, gräsmattan svettas i extas.

ja!

DSC00795.JPG
ja!

Det artar sig, skam den som ger sig. Hårt arbete på hemmafronten b%F

DSC00794.JPG
Det artar sig, skam den som ger sig. Hårt arbete på hemmafronten börjar ge resultat. Jag fortsätter att måla medan joakim träffar kamrat och laddar inför bowling. I morgon jobbar jag till fyra, sen tror jag att jag ska åka in till helsingborg och se timo. Om någon vill med?

lite sådär känns det. Nån sorts vajsing i kroppen, sittande på h

DSC00789.JPG
lite sådär känns det. Nån sorts vajsing i kroppen, sittande på hållplats redan åtta. Hemåt från en fest där alla är glada, fulla singlar med all tid i världen. Känner mig som en kärring, nykter, sjuk och tradig. Jobb i morgon jag inte kan sjuka mig ifrån. Ledig på fredag. Bara sex dagar tills dess. Snart fem. Något partyanimal har jag förvisso aldrig varit. Kärringen på jobb tar knäcken på mig. Det går över, jag vet, men fan... Och nästa helg? Jobb. Vad annars?

Jag blir hellre jagad av vargar

http://www.youtube.com/watch?v=KUd-EWJ3Vrc - veckans video. Skratta behöver man ju i dessa dagar.  Tips inför helgens dansmoves, ni som ska ut och svänga? Förkylningen kryper sig på men jag har ingen möjlighet att vara hemma och vara sjuk. alltså. Kärringen har förlorat sin delegering, arbetsbördan för oss andra är orimlig. Fuck it.

Men annars är det ju så klart fint. Fick besök och paket igår av Sara och Camilla. De är guld, jag är glad!

"Är det du som är Joakim?" - internt, men hahaha, ja, skratta behöver man i dessa dagar. jag skall utveckla vad det lider.

Ja. Jag mötte en bulldog i morse. han var fantastiskt fin, hette Douglas och jag fick klia honom på magen. Han hade fått kortison för tassproblem och var därför lite knutig i nacken (vilken nacke?). Den som höll i kopplet berättade att det tagit en halvtimme att gå tio meter. Douglas gick en meter, stannade, tittade sig omkring och filosoferade, tittade sig omkring på nytt, gick ett par steg åt sidan, nosade, glodde... Jag blev förälskad på stört. Hade jag kunnat hade jag stulit honom på fläcken. Men, 30 kilo kompakt bulldog slänger man kanske inte i cykelkorgen hur som helst. Nå, ljuvlig var han i vilket fall.

För er är det fredag, för mig är det måndag, jag är ledig på torsdag eller om det var fredag nästa gång. Men på lördag kommer Anna hem från Barcelona - det är kalas! Grillfest hos Camilla. Jag bevistar ett ögonblick eller två - innan det åter är dags att försöka samla sömn.

Såklart är det mest svammel.

Datum spikat - lördagen den artonde augusti är det kräftskiva i Stora Hult. Jag har sagt det förut va? Start lördagsförmiddagen, mål söndag. Kräng blötdjur, spela kubb, drick sprit och få myggbett. Kom!

Julia! När är det dags? När skär de upp dig? Jag gillar inte ditt beslut att lägga blogget på is. Vi här ute i den virituella sunkverkligheten förtjänar råttrapporteringar och andra kloka funderingar. Men förmodligen har du fullt upp med annat. What a shame! Jag önskar dig i vaje fall all lycka på operationsbordet och därefter.

Höjden av materiell tillfredställelse - en egen liten toppmatad tvättmaski

DSC00784.JPG
Höjden av materiell tillfredställelse - en egen liten toppmatad tvättmaskin som dessutom visar sig fungera! Hurra, hurra! Vilken lycka. Den skakar sött på höfterna då den centrifugerar. Gladast är nog tvättjoakim. Han har nån slags tvättfetish. Händig man, ni vet. Gonatt.

hämtmat, simpsons säsong fem, fådda fulskönfåtöljer och gräsliga v

DSC00763.JPG
hämtmat, simpsons säsong fem, fådda fulskönfåtöljer och gräsliga väggar. Vi köper färg i morgon istället. Och hämtar mer smutstvätt. Ja, det är visst onsdag. Det gäspas.

Go!

image192


Onsdagen har traskat dryga halvvägs. Jag tog en promenad till gamla lägenheten efter jobb för att hämta smutstvätt och cykel. En annan har ju liten tvättmaskin i badrummet. En annan hade dock glömt cykelnyckeln i fel byxficka. Så en annan hamnade istället framför datorn - poker, räkningsbetalande och snicksnack på det där messenger. Där fick en annan tillsänt sig det här:

http://www.myspace.com/lovehappinessband

Det är Anders, mina damer och herrar. Lyssna och bliv imponerade och hänförda! Jag är.


Nu kom Joakim hem. Han är krasslig och irriterad. How fun. Regnet hänger i luften. Morgondagens arbetspass blir dagen och inte kvällen, det känns fint. Det är sagt att Andreas kommer ner i morgon. Det är även sagt att vi bara är två personal inne under helgen. Någon kommer att gå på knäna. men även så går det att ta sig fram.

Och ja, alltså, det går inte att nå någon av oss på hemtelefonnumret. Ringer det här så ringer det just här och itne där och av flera orsaker uppehåller vi oss hellre på hundra kvadratmeter egen yta än i Landskronahems femtisju hyrda.

Och ja, alltså - tårta för att Camilla fyllt år, för att jag gjort det, Sophia också, och så prinsessan i veckan såklart.

man är fantastiskt priviligierad. Första kvällen i nya lägenheten, f%F

DSC00760.JPG
man är fantastiskt priviligierad. Första kvällen i nya lägenheten, första skymningen på balkongen. Slipdamm, oordning och oändligt med kärlek.

Sunshine

http://www.youtube.com/watch?v=moJa5Ie4Hu8&mode=related&search=

Magnus Carlson - jag säger det, och sen säger jag inget mer. Eftersom det inte behövs.

Söndag som är lördag för mig eftersom jag har morgondagen ledig. Joakim har varit på Ven över helgen och firat 3 x 25-årskalas. Jag har druckit öl, druckit lite mer öl och spacklat väggar tills handlederna värkt. Just nu är det mycket, det är under kontroll, men på gränsen.

Jag skulle egentligen jobbat idag men bytte bort. Det var nog tur - från och med tisdag jobbar jag konstant och kommer att ha tre lediga dagar i juli månad.  Kanske lika bra eftersom kontot inte tillåter några utsvävningar.

Men, i morgon ska jag köpa vägg- och betongspackel samt kolla på fondtapeter. Joakim har gett mig smakmässig fullmakt. Han är rar. Vi är rara. Solen skiner.

Ja, alltså, inbjudningskort kommer, men vi preliminärbokade den 18:e augusti (eller helgen som är ungefär där) för kräftpartaj i Stora Hult. Snälla rara, du kommer väl? Klart du gör.

Vikarierande superbimbo i smart förklädnad gör livet till ett helvete på jobbet. Två gånger den här veckan har hon slarvat bort lokalnyckeln, och andra gången är och förblir den borta. Två gånger har jag dessutom kommit på henne med att rota bland mina nycklar med förklaringen att jag kanske av misstag tagit hennes nyckel? Andra gången fick jag spel. Kvinnan blandar ihop morgon- och kvällsmedicinerna och tassar som en igel efter en med frågor som "vill du ha kakan?", "du kanske ha nyckel på din ficka?" "hur du fått radio i datan?" Mina lugna, sköna morgnar på jobb då jag i lugn och ro åt frukost och läste tidningen innan kollegerna kom är ett minne blott. Eller, förresten, nu har hon ju ingen nyckel. Jag kan ju låta bli att öppna.

Den här, mina damer och herrar, är till rara Sara:
http://www.youtube.com/watch?v=Vw5Vcnjv5Bo

Nog för att hon aldrig öppnar de länkar jag lägger in, men någon gång skall vara den första. Så, Sara, varsågod! Jag vet att du kommer att gråta av glädje!

Alllright

Det är onsdag och taxen kan numera titulera sig bostadsrättsinnehavare. Alla papper är skrivna, lån tecknade och medlemskap i föreningen beviljat. Alltså: Järnvägsgatan 61 - ny adress!

Och... idag skulle jag träffat Sara. Men på grund av personalbrist är jag nu inne på min tionde jobbtimme, och jobbar till tio i kväll. Sen upp i morgon bitti igen. Nå, det är okej, jag klarar mig.

Annars? Tja, jag vet inte. Joakim har fått jobb - fantastiskt roligt och coolt. Jag menar, sambo med tjänstebil? Vuxenpoäng. Jag tror förresten jag skall försöka hinna ringa honom nu. Har ett par minuter över.

Free time

Nästa lördag, 13.00, gratisbiljetter släpps till Stefan Sundströmspelningen i Sofia Albertina. Vem jobbar? jag. Vems älskling kommer att få hämta biljetter? Gissa. Annars bjuder inte Landskronakarnevalen på någonting i min smak över huvud taget. Skulle vara langos i så fall. Eller spisa lite jazz. Men för övrigt? No way.

Nu tar jag cykelskrället och rullar ner till nya lägenheten. Det är terapeutiskt att riva tapeter. Skall bestämt ta med mig några av de skivor Andreas lämnade här i lördags. Aggrolites, betongspackel och regn mot rutorna. Ljuvligt.

http://www.youtube.com/watch?v=XodRnOhT3_0&mode=related&search=

Att Andreas flyttar. Det är fan skräp. Det är ledsamt.

Att jag jobbar kort vecka - inte skräp. Men å andra sidan, jag bryr mig inte så värst, jag trivs, jag jobbar gärna mer.

När vi vet vem som flyttar in här, och när, kan vi börjar flytta ut på allvar. Att man har trehundra möbler som väger trehundra kila styck, det suger. Tur då att jag är hemskt stark. Och synd att jag är vansinnigt lat. Tre trappor är tre trappor.

Och födelsedagen - tack, tack, tack, så många som kom ihåg mig! Det värmde verkligen.


RSS 2.0