Wish me well

Åh. Ja, okej, idag skiner solen så jag kan väl tveksamt gilla läget. Behöver ju inte gå ut. Men, alltså, snö!? Mer än en decimeter?

Och valet stod mellan att se Leonard Cohen på Sofiero i sommar och gå på Profylaxkurs. Eller, prismässigt ligger de ungefär lika. Åttahundra spänn för att se Cohen - nån jävla måtta får det vara. Mannen brölar bra i spelaren också. I samma kategori ligger priserna för kursen. Jag älskar mina föräldrar, de erbjöd sig att ge mig min del av avgiften. Det hade inte gått annars. Efter besöket i måndags känns det som att den här kursen behövs. Jag är så jävla nära att skita i hela grejen, vilket ställer till en del. Så nu blir det intensivkurs i profylax en helg i april i Lund.  

I eftermiddag kommer mamman och pappan och har med sig den fådda diskmaskinen. Innan dess skall jag ha hunnit läsa Lagerlöf och Poe, skrapat det sista av tapeten i köket samt bakat en tigerkaka. Men klockan är inte ens elva, jag har varit vaken i timmar. Så går det när man inte längre hittar någon bekväm sovställning.

Examination i morgon - opponering och respondens. Sen är det påskhelg, tveksamt om Stora Hult är ett alternativ i det här vädret. En av kaminerna är sönder (eller ja, skorstenen) och kan man inte elda i varje rum så fryser man ihjäl. Kanske kommer familjen hit istället. Vi får se.

Någon som känner för att skänka en digitalkamera med minst 10 mp till mig? Det är lite tråkigt att inte ha någon kamera som man kan dokumentera kommande äventyr med. Jag skall trösta mig med en macka tror jag.

Eller en betapetrunda.

Ja, betapet är nog ett alternativ. Sen plikterna.

Meat is murder

Det här är ingen nyhet för någon vegetarian eller vegan men tydligen för folk i allmänhet.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article2027081.ab

Säger bara - vad var det jag sa?

Lojalitetskonflikten fortsätter. Väggen i köket skriker efter att få bli kliad fri från den gamla, gula, förfärligt fula strukturtapeten med matchande bård. Kurslitteraturen snyftar högt i sin ensamhet och bläddrar bedjande fram medeltidslitteraturen i hopp om att blidka mig. Den oerhört dåliga uppsatsen som jag fått äran att opponera på ger mig svallningar och det sticker i näsan så fort jag öppnar dokumentet.

Och sen det där med att ha en liten skrutt som målmedvetet söker knäcka revbenen på mig då jag befinner mig i sittställning. Var lungorna tagit vägen är mig en gåta. Undanträngda någonstans i nacken tillsammans med diverse andra organ förmodligen. Häfttigt att få känn på liten fot. Veckorna går, det som återstår ligger på Tjocksmock.

På måndag privat visning på förlossningen i Lund. Svettigt men lite spännande.

Jag tror jag ska unna mig en betapetrunda innan jag tar tag i alla måsten. Ja, det ska jag.

slappesöndag.

DSC01186.JPG
slappesöndag.

Hahaha!



DSC00851.JPG


"Kräftfest - då blir det barn"
http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article1878082.ab

Ja, alltså... busted. Hahahaha!

Hej Julia:

Okej, gott folk, valrossen rapporterar sig själv:
image243
30 veckor, några fler att att avverka. Jag gråter våta drömmar om vanliga byxor.

Och för övrigt? Ja, jag borde plugga mer än vad jag gör. Joakim är dålig, och bankjuristen skulle ha 2500 spänn för skrivande av testamente. Vilket jävla skämt! Kan du glömma, gubbe. Vi får väl hoppas att jag inte dör då, för gifter oss gör vi icke.

image244

Lite helgpyssel, tryckte en Svenska Akademien-body. Länge leve textilfärd och pysselskalpell! Tips på andra motiv? Överrraskande nog är det randigt eller enfärgat som gäller här. Någon äcklig Nalle Puh kommer inte över tröskeln. Förstår inte varför man måste kladda ner sina stackars barn med kulturimperialistiskt skit av dålig kvalitet. Nalle Puh-tavlor i barnrummet? Glöm det. Länge leve unisexkollektioner och snygga färger. Babyblått eller dito rosa går fetbort. För att inte tala om volanger, rosetter, spetsar... iäk! Ja, jag tinar väl en smula, men för tillfället skulle jag kunna fontänspy på alla fula kläder och grejer.

Okej, åter till uppsatsskrivandet.

Camilla: när kommer du ner till Skåne egentligen? vad fan är Norrland mot härligt skånskt pissregn? va?

För övrigt har vi fått en diskmaskin av en av föräldrarnas rika grannar. Det förstår väl vem som helst att renoverar man köket så byter man ut samtliga vitvaror, oavsett åldern på dem. ; ) Så: treårig diskmaskin, välkommen till familjen Olsson-Sandsborg! Du är så jävla välkommen så du anar inte.

RSS 2.0