Must have heard it wrong

Länge leve! Jag klarade omtentan med glans enligt ansvarig lärare! Jubel! Att jag alltid skall vara så förbannat negativ. Nå, nu har jag lagt den bakom mig. Underbart! Vilken lirare jag är... och jag som inte ens hade tänkt gå till skrivningstillfället så uppgiven jag var. Tjo!

Härligt. Solen skiner, magen kurrar. Blomkålen jag bar hem i går kväll upptäcktes vara rutten. Euroshoppersparrisen som fanns till försäljning hade bäst före-datum i december 2005. Det rycker upprepade gånger i mitt vänstra öga, kanske MS? maskeraddräkterna skall färdigställas och håret skall tvättas.

Utvecklingen mot ett övergripande dom istället för nuvarnade de/dem gör mig först kräkfärdig men sedan uppgiven. Jaja, vi säger väl så. Men jag kommer aldrig, aldrig att köpa va - vad, ja - jag, e - är, asså - alltså. Säger jag nu. Säger jag kanske inte om ett par år. Men nån måtta får det väl vara. Låter jag som en motstridig bakåtsträvare eller vad? Nej. men svenska språket är fantastiskt vackert i sin korrekthet. Slarv ger mig kalla kårar.

Fantastiskt vackert väder, sagt förut kanske, håret (en katastrof i storlek med det stundande inbördeskriget i Libanon) skall vaskas och sväras åt. Jag undrar hur kära herr Reimer skall reda ut det den här gången.

Eftersom min syster läser här känner jag mig en aning begränsad. Stora hemligheter är svåra för mig att hålla. Men, jag har fortfarande inte sagt ett ljud, och så får det förbli en stund till. Tids nog lär ni upptäcka vad som är i görningen. Vänta bara!

Och nej, jag har ingen bulle i ugnen. Bevare mig väl. Det tror jag inte i varje fall. Jag tänker ta mig en stor stark på Arimans i eftermiddag. Beware, down there!

Bulle! åh, inte helt fel, kanske en knäckemacka med tartex? Jag tror jag är allergisk emot kemiska tillsatser. Då är inte tartex någon bra idé. Igår gick det en dokumentär på dumburken som handlade om onani. Mycket intressant. Femmans program och dokumentärer är hemskt allmänbildande.

Snacka inte skräp om 7th heaven, Sophia! jag ser fram emot nästa säsong. I princip samtliga av avkommorna Camden väntar tvillingar med sina respektive. Jag tror bara att de hade haft mindre problem ifall de fått knulla av sig lite emellanåt innan de gifte sig. Det vet väl alla att ett trevligt parti älskog löser knutar och får en att tänka rationellt. Hejdå!

Monkey gone to heaven

Det rullar på va. Jag har tagit igen förra veckans brist på sömn genom att sova på soffan, sova på tåget samt sova länge på morgnarna. Nu är jag nog i balans.

Kyligt ute. Jag har bytt grupp i skolan, Kattkvinnan vet inte om det än men jag har blivit barmhärtighetsadopterad av en annan grupp. Länge leve, hipp hipp hurra!

Maskeraddräkterna blir nog succé. Vi skrattar åtminstone åt varandra. Detaljsömnad på onsdag kväll hemma hos min ömma moder, sedan klart!

Studentekonomin gjorde mig nödd och tvungen att ta med en glasburk filmjölk till skolan. Roade kamraterna men vad gör man. Stannade dessutom till fyra, det är starkt jobbat!

Tentan i lördags gick inte alls något vidare. Det är skit, men vad gör man? Satslösning är inte min grej.

Nuvarande kurs behandlar kulturbegreppet. Mycket intressant. Hyser goda förhoppningar om en disciplinerad vår.

Betapet - numera på engelska! Jag älskar betapet - det gör kanske du också? www.betapet.com



Reach for the sky

Idag gjorde vi en väl godkänd förtiofemminutersredovisning. Mycket skönt att ha fått undan den biten. Nu är det hemtenta som gäller fram tills på torsdag, sedan panikplugg inför salsomtentan. Puh.

Idag hittade jag en livlös kvinna på gatan. Hon andades men verkade sova mycket, mycket djupt. Jag och ett äldre par ringde ettetttvå men det dröjde tjugo minuter innan det kom en ambulans. Personalen fick någorlunda liv i kvinnan men hon talade inte svenska. Otäckt. Jag hoppas att det ordnade upp sig för henne i vilket fall.

Dagarna som följer är hektiska. Upp fem i morgon igen. jag hatar det. I morse var jag påklädd och hade en knäckemacka i näven innan tidningarna kom.

Mina värsta fiender för tillfället är dräggen som röker morgoncigaretterna i vindskyddet på stationen. Allvarligt, jorden anropar, det har inte fallit er in att det är skitäckligt mer ert rökbolmande i folks morgongrusiga korpgluggar och snedgäspade flabbar? Jag är rödögd och andfådd redan innan 07.11-tåget anlänt.

Ännu värre är trashbruden med barnvagnen som så gott som varje morgon konverserar sitt barn med cigaretten i ena handen och cola lighten i den andra. Skäms, kvinna, hur dum får man vara?

Nä, tillbaka till Bakhtins teorier. Gråten i halsen, hormonellt? Jag fick klipp- och färgtid om två veckor. Jävla barr, vad gör man åt det här nu då?
93702-79

Om igen. Det kunde ju varit värre. Fast nog fan hade många varit lyckliga ifall jag varit dövstum. Eller stum åtminstone. Kattkvinnan hade säkert tyckt om ifall jag var född på 1800-talet också. För då hade jag ju varit död vid det här laget.

Såhär i vinter(?)mörkret minns jag med oändlig kärlek våra veckor i Brasilien. Älskade Joakim, vad skulle jag göra utan dig, vad var jag innan du kom in i mitt liv, hur kunde jag existera, var fann jag mening?

Bara ett fån gör så mot sig själv

För fyrtio minuter sedan tog resten av den här skitgruppen paus. Jag är kvar och vaktar väskor, kan inte röra mig ur fläcken. Jag är kissnödig. Skit också. Jävla kattkvinnan.

Kvällsmat? Vid tio i kväll. Gruppen straffar mig för att jag inte har möjlighet att komma till malmö i morgon. Alltså får jag sitta här. Effektiv arbetstid, någon? Vilka var det som förespråkade femtonminutersraster före jul? Åååååh!

Nu kissar jag snart på mig.

Jag hatar det här.

Hahaha! Helene (Kattkvinnan)= Vidriga Drygisen. Tack, Sophia, för tipset!

Jag skriver inte på nåt

Åtta kilometer på löpbandet är lika med nyvunnen energi och blossande kinder.

Tungt att gå upp i morse, nattvanorna tar ut sitt. Men upp kom jag, och till Malmö. Litteraturseminarium som var sådärgivande men betyg godkänt. En sak mindre att oroa sig för. Nu är det bara grupparbetet, hemtentan och omtentan. Sen frihet.

Hemgjord pizza med mozarella och grönsaker i ugnen. Härligt! Soffan skriker efter mig.

Who put the fat on your ass?

Herregud. Oh my. Sheisse. osv. Gårdagen bjöd på trevligt kalas. Kan någon tala om för mig vad det är jag har på mina byxor? Knäna har fått en obestämd orange ton. Rolig mix av människor, mycket öl och god mat. Och mycket öl. och mer öl.

En av de äldre i sällskapet, Uffe Dunder, fick sig en avhyvling men inget lammkött. Efter diskussion på bussen hem från Malmö kom vi fram till att han, ifall han besökte Roskilde första gången 1982, bör vara... i den gyllene medelåldern. Tafsa upptagna brudar på mage och lår bör han i alla fall hålla sig ifrån. Fast, å andra sidan, vi har ju inte äktenskapstycke Joakim och jag. Enligt dom från just Dunder. Som tjänade 40 000 i månaden. Eller var det den andra gubben?

Skallebank men vid relativt god vigör. Den ömma modern har givit mig en kopp te och en förebrående blick då jag vänligt men bestämt avböjde en uppfriskande morgonpromenad. Nå, lunchdito.

Klockan fyra skall jag, mitt dåliga val av livspartner, min kära broder, min paranta fader och eventuellt min skottebetuttade syster bowla. Jag stretchar lite och håller mig upprät så länge. fint.

I februari skall vi på maskerad. Tema "fantasy" blev mer fantasi. Gårdagens kollektiva beslut att klä ut sig till könsorgan lär jag skippa. Även om det hade varit roligt att ha en pysselworkshop och tillverka kulor i papier maché. Påskharen var nästa förslag. Även det känns... nå, min hårfärg drar åt morot, så kanske? Förslag emottages tacksamt.

Jahaja, vi bestämde förresten att vi skall tågluffa i augusti! På planeringsstadiet men jag är även i nyktert tillstånd på som fan. Dock inte en månad, det känns lite väl mycket. Men några veckor, oh yeah!

Jag var nog rätt full igår.

93702-43

Ja, ni vet hur det känns.

Fetmadiskussionen igår gav mig mindre dåligt samvete. Jag är inte bara ytlig, dum och dömande. Jag är dessutom i sällskap. Tjockisar är och förblir mitt favoritämne.

Du duger som du är-mantrat har dragits in absurdum. Duger är väl en sak, människovärdet vill jag inte ta från någon, men det vidrigt ohälsosamma leverne som folk vältrar sig i står mig upp i halsen. När man dessutom försvarar sitt krängande med genetik, skyller kroppshyddan på sjukdom och hävdar rätten till att få vara hjälplöst okunnig och dum. Då antänder jag.

Ämnesomsättningen spelar naturligtvis roll, men då får man anpassa sitt intag och sin eventuella motionskvot efter det. Livet är inte rättvist, vissa kan inmundiga vad som helst utan att det syns utanpå. Jag har kunnat, kan inte längre. Andra går upp ett kilo på en portion vaniljglass. Bad luck.

Vad gäller sjukdom så är jag ohyggligt led på att folk försvarar sitt ätande och sitt fläsk med att de är beroende, eller sjuka. Ytterst få av världens tjockisar är sjuka!  Sockerberoende är ett missbruk . Men inte fan är man sjuk för att man inte kan sluta kränga onyttigheter. "Nä, jag har försökt sluta röka, men jag kan inte, för jag är sjuk". Låter fånigt. Det är inte annorlunda med godis och annat. Folk jämnställer socker med heroin. Därför kan de inte sluta. Jahaja. Visst. Sure. Ellerhur...

 Däremot är det mycket möjligt att ni har rubbningar i diverse balanser i kroppen. Orsak: dålig kosthållning. Bot: ät rätt, rör på dig. Och det är och förblir ett faktum: det är inte nyttigt att vara fet. Det är ohälsosamt, motbjudande och kostar i det långa loppet oss alla en jävla massa pengar.

Oj, Tasktaxen slår till. Sak samma. Man kan om man vill. Eller, förresten, stäm McDonald's, stäm Peppos pizzeria, stäm Malaco och merci a little way of saying thanks, yrka skadestånd från Nestlé och svärmor samt chefen som bjöd på bullar. Skyll på andra, skyll hjälplöst på dig själv och beklaga att du inte kan hjälpa det. Så fan heller.

The more you ignore me, the closer I get

Regnet slår inte mot rutan men väl mot parkeringen fem våningar ner. Pluggandet går inget vidare. Alls. Och då har jag ännu inte påbörjat den uppgift som går ut på att gå i d i a l o g med kurslitteraturen. Gud så... ååh.

Om fem minuter Nautilus med Karin, skall bara spotta ut tandkrämen först. Sedan torsdagsöl i Helsingborg. Alltså hamnar vi på plusminusnoll. Jag börjar lägga på mig igen.

Det handlar inte om medialt tryck så mycket som att det värsta jag vet är fett. Jag tycker det är så äckligt.

Vad mörkt det är ute. Jag vill åka på semester.

Måndag och tisdag 45 min gånger två av det roligaste just nu. Ha ha, jag kommer och tar er! Jag skall allt visa er!

RSS 2.0