Slackerbebisen rapporterar

Tack , tack för alla fina hälsningar! Vi hälsar tillbaka här från ett varmt och härligt Landskrona och hoppas att ni har det lika fint som vi.

Sakta men säkert finner man sin nya roll. Den fortfarande namnlösa bebisen äter, sover, kräker, kissar, bajsar, rapar, fiser och lever med andra ord ett så avslappnat liv som vi andra tillknäppta söndersocialiserade stackare bara drömmer om i smyg. Vi promenerar, äter mat hos andra och sover i tvåtimmarsintervaller. Solen skiner och i största möjliga mån är allt fantastiskt. Han är så fin, vi är så stolta, tänk att man kan ligga och bara titta på det lilla liv som man själv knåpat ihop - egoboost!

image250

Mina slackerkillar tar igen sig, mamma slumrar på soffan.

image251

Konverserar far sin, alt. stirrar ut honom. Varmt är det. Varma dagar, varma nätter...

image252

Grillkväll hos Joakims föräldrar avslutas med nattpromenad hem. Lilla fina bebisen har samma rutiner som i magen och är pigg och alert lagom tills då mamman och pappan vill stupa i säng och sova i hundra långa år.

image254

Det skiljer 96 år mellan dem! Joakims farmor har fått komma hem igen efter stroken, hon är fit for fight och det är härligt.

image255

Det är ändå helt okej att vara reducerad till kudde. Allt för dig, lila fina babypojken. Och ja, vi ska ta itu med det där med namn  nu, men det är så SVÅRT!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej hej!
Hittade din blogg av en slump, har ni kommit på något namn? Kom och tänka på Kellian?!

2008-05-11 @ 17:42:08
Postat av: Lotta och Camilla

Men gudars vilken fruktansvärt söt liten skapelse ni har fått. Båda två är vi förundrande över hur otroligt SÖT er lilla kille är, vanligtvis måste vi säga att vi inte tycker att småbebisar brukar vara så söta (de brukar ju se ut som ihopskrynklade rosa russin). Men denna lilla man, är det sötaste vi sett. Ett stort GRATTIS, vi är sjukt imponerade över din styrka Emma. Och grattis du också Jocke, pappan får man ju inte glömma. Hoppas vi ses snart. / Camilla och Lotta

2008-05-12 @ 19:30:45
Postat av: Helena

Hej vännen, vad fin han är och ett jättestort grattis igen! Så roligt att allt går bra och att ni alla mår fint. Det var alldeles för längesedan vi sågs, borde vi inte ändra på det snart? Jag har min tenta den 31:e, sedan finns det lite mer tid. Den andra tentan skriver jag inte förrän i augusti, det finns en gräns för hur mycket man pallar med. Så efter den 31:e alltså, får man komma och hälsa på då?
Stor kram till er alla tre!/Helena

2008-05-19 @ 10:40:22
Postat av: charlotte

åååh han är så fiiiiin!

2008-05-19 @ 16:19:36
Postat av: Anna

Han är den vackraste av bebisar och ni de finaste av föräldrar.
Ni gör mig alldeles lycklig i hela kroppen.
Snart ses vi. Jag vill inget hellre, hoppas du vet det.

2008-05-23 @ 13:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0