It could have been a brilliant career

Godmorgon. Tentan i morse gick käpprätt åt helvete, november erbjuder nästa chans. Inte för att jag kommer att förstå satslösningen bättre då. Jag gråter blod över den här jävla skiten. Men vad fan, that's live, nya tag. Inte innan tisdag dock. Då får vi reslutaten/dödsdomen. Det känns dock inte så jäkla illa. När jag lämnar in skriftliga arbeten brukar jag tycka att det är jobbigt, att skriva och tänka är personligt och jobbigt att få bedömt. Men det här - hur mycket fonologi och grammatiska termer kan du få ur dig på fem timmar? Bull.

Har skickat efter garn för att kunna sticka en islandströja till tjocksmock. Härligt med praktiska projekt. Keramiken igår kväll var fantastiskt rolig. Drejade en stor skål. Skissar redan på nya drejprojekt. För egentligen är jag inte så jäkla teoretiskt lagd utan hjälplöst praktisk-estetisk innerst inne. Men det kan man ju inte leva på.

Två timmars sömn nu på dagen vände kurvan. Nu är det svag nedåtlutning alternativt klackarna i taket.
Ikväll skall vi åka till Malmö och äta med Tompa och Jenny, sen öl på Möllan.

93702-77

Det här vidriga konstverket (?) har fått en central plats på Malmö Lärarhögskola. Varje gång man ser det, och det går liksom inte att undvika, funderar man över vart världen är på väg. Statens konsråd har ett finger med i spelet. Förfärligt. Men hey, vad skulle vi annars reta oss på under dagarna? Precis som rökrutan förr var en chans till umgänge timida och tillbakadragna individer emellan kan kanske tivolifallosen vara ett tillfälle till samtal, sedan öl och vidare helgknull för studenterna årgång åttiosju.


Kommentarer
Postat av: elin

Samma sak hände i katrineholm ,fast i lite mindre skala. En ny rondell hade byggts och dom ville ha ett konstverk i mitten. Kommunen tyckte att "ja men vi låter esteterna få ha en liten tävling och vinnarens bidrag använder vi!"

Massa bidrag gjordes men så har vi mina två små vänner som under rasten knåpade ihop en ful sak som bara var massa pinnar typ. Den var inte ens med i tävlingen men givetvis vann den och nu står den där i rondellen och ser ful ut!

2006-09-28 @ 19:39:01
Postat av: Jeanette

Ha ha ha tivolifallosen!

2006-10-01 @ 16:34:15
URL: http://pannkakor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0