Insnöad

Kära nån!

Taxen och framförhållning, som gurkan på mackan. Alltså, hem till Lund redan i går för att kunna ta mig in till Malmö och uppsatsventilering idag. Jahaja, jomenvisst.

Jag har kämpat som ett djur för att vi över huvud taget skulle kunna nå brevlådan. Ni skulle sett mig skotta! Men utan vidare resultat. Hela kvarteret är igensnöat, ingen kommer någonstans. Motorvägen är avstängd och tågen går inte. Snön är tung och blöt och humöret sådär. Man skulle kunna kalla det typiskt.

I natt spelade jag, Joakim, pappan och brodern Texas hold'em. Vid halvtvå avgick jag som segrare. 95 % av rundorna hade jag par eller mer. Ruggig tur men såklart lite skicklighet också? hehe.

Så vi är alltså kvar i Lund. Avvaktar prognoser men inser att det nog är lika bra att skita i att försöka ge sig ut. Modern, fadern och brodern är hemma så det kan bli en mysig innedag. med poker, kanske?



Kommentarer
Postat av: erica

jag har blivit så galet förkyld, måste försöka ta mig till apoteket för att fixa nässpray + halstabletter. smålands - mårtenstorget. frågan är om det är görbart i det här vädret, sannerligen en utmaning.

2007-02-22 @ 11:41:24
URL: http://emowalk.blogg.se
Postat av: camilla

hepp! tusen tack för kortet hörru, spänstigare karl får man ju leta efter!! det ska bli så kul att träffa dej, o schlager på lördag blir ju perfekt! vi ses snart!

2007-03-08 @ 15:36:16
URL: http://seedstreet154.blogg.ser
Postat av: Sophia

Du är utmanad! Oh yes! Kolla på min blogg!

2007-03-12 @ 23:26:42
URL: http://minimee.blogg.se
Postat av: Sara

du borde verkligen uppdatera! vad ska man annars göra en lördagkväll? mer läsning åt folket! puss

2007-03-17 @ 23:42:48
URL: http://vergeetmijniet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0